Nuntă la Castel Ghica – Dofteana

de | mart. 17, 2022 | Evenimente | 0 comentarii

Dragoș & Andreea

Iulie 2021, Bacău 

Prima noastră oprire-poveste este la Castelul Ghica din comuna Dofteana, Bacău. Andreea și Dragoș, ei sunt cei care și-au împletit privirile, au degustat lumea, și-au adunat visurile împreună și au zis da într-un cadru intim, de poveste. Cunoșteam această locație în calitate de turist și mai puțin în calitate de florist, motiv pentru care am fost extrem de curioasă să aflu ce se petrece în spatele “cortinei”. 

Povestea și viziunea mirilor creează spațiul pentru emoții iar treaba noastră este să “make it happen” în materiale, flori, culori și texturi. Ei bine, să transformăm în realitate viziunea mirilor noștri, Dragoș și Andreea, pasionați de locurile „nevăzute” ale României și de călătorii,  a fost o provocatoare încântare deoarece nu era o locație vizibilă, designul castelului fiind foarte generos din punct de vedere cromatic – de la verdele pădure al pereților, la draperiile roșu-burgund și ferestrele mozaic și până la multitudinea de obiecte decorative ale castelului. Așadar, a fost o călătorie frumoasă, pe care am savurat-o cu aceeași pasiune și drag, mai ales că firescul iubirii lor și al privirilor pline de promisiuni s-a infiltrat în întregul proces.

După ce am vizitat castelul, am creionat împreună designul evenimentului, am stabilit zonele principale ale spațiului și voila, de acolo am preluat bucuria de a crea. Moodboardul acestui eveniment a fost un soi de mixt feelings, de la flori naturale așezate simplu în vaze mici, la place-cardurile personalizate, decorul șemineului și lumânările de pe masa invitaților pictate manual și până la floarea de iasomie adusă în buchetul prețios al miresei. 

M-am inspirat din firescul mirilor și din istoria castelului, astfel am proiectat povestea decorului și în functie de câteva detalii pe care le-am gasit disponibile, Conacul de la Dofteana fiind construit în stil romantic la sfârşitul secolului al XIX-lea, moment istoric care coincide foarte bine cu Epoca Frumoasă (La Belle Epoque), un timp în care: „Ne amuzam netulburaţi de nimic, iubeam cu frenezie fiece clipă de viaţă…”. Timp care parcă povestește despre ei.

Mai jos, vă las câteva fotografii care să asorteze aceste cuvinte în cel mai potrivit mod. 

Dragilor, vă sunt recunoascătoare pentru că v-am cunoscut și imi doresc să aveți parte în viață de tot ceea ce ați reușit să îmi transmiteți și mie: căldură, înțelegere și multă iubire!

Cu drag, despre voi, 

Andreea

Fotografii realizate de Young creativ

0 Comentarii