Matterhorn. Locul unde iubirea a prins viață.

de | nov. 23, 2023 | Evenimente | 0 comentarii

Irina & Manuel

01 iulie 2023

Conac Buzdugan, Bacău

Irina și Manuel au fost și rămân mirii cu care ne-am înțeles înainte de toate, din primele priviri. Nu multe au fost discuțiile noastre despre designul evenimentului lor pentru că dintr-o primă interacțiune și din privirile celor doi am înțeles exact că stilul nunții va fi despre emoție și relaxare.

Suntem deseori întrebați despre ofertele standard pentru evenimente și dacă avem prețuri predefinite pentru serviciile noastre iar atunci când răspundem negativ de cele mai multe ori ne izbim de o serie de afirmații care vin să contrazică această abordare. Faptul că ne dorim să vă cunoaștem mai bine înainte de vă transmite oferta noastră și că avem o serie de întrebări care ne ajută să ne apropiem de dorințele voastre, poate încetini un pic procesul de colaborare dar pentru noi, tocmai aceasta-i frumusețea lucrurilor – să vă cunoaștem îndeajuns încât să putem aduce în conceptul nunții voastre ceea ce vă reprezintă pe voi cel mai mult. Știm cât de mult contează acest aspect pentru că feedbackul mirilor, după eveniment, este întotdeauna unul uimitor.

Așa cum a fost și în cazul Irinei și a lui Manuel, cei care au avut nunta organizată până în cel mai mic detaliu de wedding plannerul Oana Radu și alături de care am pus la punct detalii importante privind designul evenimentului, tematica și cromatica.

Din prima discuție purtată cu mirii, am sesizat un detaliu foarte important pentru ei și anume faptul că Irina a fost cerută în căsătorie pe muntele Matterhorn (știți voi muntele acela simpatic de pe ciocolata Toblerone?) și că de fapt, acest lucru a contat în crearea moodboardului final.

Pe lângă detalii legate de munte, natură, verde, flori de câmp – muntele Matterhorn a fost laitmotivul nunții lor. Astfel că am început să construim de la zero arcade din lemn, am pictat munți, ne-am folosit de pietre, frunze de arțar și flori de câmp.

Cromatica pe care am ales-o a fost verde de pădure asezonat cu nuanțe de crem, galben, accente de portocaliu și mov. Locația este și ea situată în inima naturii, fapt ce a contribuit enorm susținerea acestui design.

Logistica necesară pentru ca acest eveniment să fie complet: fețe de masă, șervete textile, lumânări, sfeșnice, panouri de primire, diverse jocuri pe iarbă, meniuri individuale, organizarea ceremoniei umaniste prin detalii precum conffeti din petale de trandafiri, mesaje personalizate pentru membrii familiei, jurămintele de nuntă printate pentru fiecare invitat și o serie de alte detalii pe care mirii și le-au dorit pentru invitații săi.

Vă mulțumesc pentru această poveste minunată de iubire și vă doresc bine, frumos și iubire.

Cu drag de oameni și frumos,

Andreea

0 Comentarii