Despre noi

Îți spunem povesteaprin alegerea unui design floral delicatîn cadrul evenimentului tău

Despre Andreea,

owner și florist principal la Firfior

Sunt florist și toată iubirea mea pentru flori a pornit dintr-o bucurie pe care o regăseam de fiecare dată când primeam flori pentru că florile au capacitatea de a vorbi un limbaj special ce atinge simțurile. De aceea am ales să lucrez cu ele, pentru că pot exprima emoții și vibrații, pentru că prin flori pot să transmit și să primesc, pentru că prin flori dăruiesc.

Firfior înseamnă simplitate și prezență, rezumând tot ceea ce simt atunci când lucrez cu florile. Cred într-un stil diferit de design floral, consider că nunțile și evenimentele pot fi elegante și unice dar totodată cred mult în simplitate și într-un un sentiment de liniște pe care un decor îl poate oferi atunci când alegem florile naturale.

Atunci când organizăm un eveniment, tot ceea ce ne dorim este ca tu, viitoare mireasă, să îți îmbrățișezi propria frumusețe, să îți dai timp să faci alegeri care să fie în ton cu tine și cu partenerul tău de drum. Designul unui eveniment nu cere, ci oferă timp – este un proces pe care îl parcurgem împreună.

Timp pentru discuții, pentru cunoaștere, pentru alegeri. Credem în asta și îți spunem și ție că înainte de orice, ai nevoie să îți oferi timp, să îndrăznești să alegi ce te face pe tine fericită, să ceri ajutor acolo unde simți că devine copleșitor.

Cu drag,
Andreea & echipa