Atelier de bine

Workshop de relaxare pentru adulți&Ateliere de creație florală pentru copii

Atelierul de Bine este o extensie a meseriei mele de zi cu zi, este o declarație de iubire pentru flori, frumos și încetinire a ritmului de a fi. Este o declarație de iubire și pentru grădina bunicii mele, pentru câmpul copilăriei plin de flori colorate și crescute-n libertate, pentru dulceața iasomiei din mijlocul verii și pentru mirosul de tei înflorit.
Workshopul de terapie florală se adresează persoanelor pasionate de frumos, artă, culori și simplitate. Este gândit special pentru cei care nu au experiență în domeniu floristic, fiind organizat pentru acele persoanele care au nevoie de un moment de pauză creativă, deconectare de la tehnologie și lista de to do-uri zilnice.

Workshop de relaxarepentruadulți

Astăzi, te îndemn să iei o pauză. Nu își promit nimic, doar împărtășesc cu tine ceea ce eu simt – florile te fac să inspiri, sa te mai oprești, să mai privești. Să nu te mai grăbești.
Te indemn să privești o floare. Holbează-te la ea. Unii ar spune că nu există timp pentru așa ceva, pentru liniște. Ai să mă întrebi, poate – în asta constă frumusețea?
Începe să privești floarea, observă-i culoarea, textura. Forma. Savurează-i mirosul și gândește-te doar la asta. Pur și simplu, adună-ți toată inima acolo și lasă-ți mintea să se oprească.
Pentru că în asta constă frumusețea. Indiferent de cât de ocupat ești, întoarce-te la tine.
Ești oaza ta. Ești retragerea și odihna ta.
Există viață și în tăcere și nemișcare.

Atelierede creație floralăpentru copii

Atelierul de flori pentru copii oferă acestora posibilitatea de a petrece timp de calitate într-o lume frumoasă, cea a florilor și de a învăța lucruri interesante despre ele.

Prin participarea la atelierele noastre își exersează creativitatea și iși pun imaginația la încercare. Mizăm pe faptul că, un copil, indiferent de cum ajunge să-și exprime creativitatea, se va folosi de ea in viață într-o măsura sau alta. Si cu cât va fi mai creativ, cu atat va ajunge mai aproape de omul care ne dorim să devină.  

În cadrul atelierului, vă punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a crea un aranjament floral și la finele atelierului toți copii vor lua acasă ceea ce au lucrat.
De asemenea, toate atelierele noastre au la bază povești sau jocuri tematice, în funcție de atelierul ales, care vor oferi informații valoroase despre flori și îngrijirea acestora.
Acest atelier se adresează tuturor copiilor, vârsta minimă fiind de 5 ani.

Ateliere tematice:

  • Atelier de grădinărit
  • Atelier de terarii
  • Atelier de coronițe florale (din flori uscate sau naturale)
  • Atelier buchete de flori
  • Atelier mixt aranjamente florale cu plante și flori
  • Codul bunelor maniere și florile

Toate atelierele pot fi adaptate în funcție de vârsta copiilor și numărul acestora și se pot organiza în școli, locuri de joacă, la domiciliul clientului sau în atelierul nostru.

Atelierele FirFiorîn imagini