Nuntă Alexandra și Bogdan

de | ian. 10, 2020 | Evenimente | 0 comentarii

Povestea mirilor dă firul roșu al nunții, viziunea lor creează spațiul pentru emoții. Și treaba noastră e să „make it happen” în materiale, flori și culori. Ei bine, să transformăm în realitate viziunea mirilor noștri, Alexandra și Bogdan, a fost o provocatoare încântare. Pentru că firescul iubirii lor și a privirilor pline de promisiuni s-a infiltrat în întregul proces.
Firescul lor a fost o combinație între romantism și libertate, sentimente care ne-au ghidat în crearea designului de nuntă, care a avut loc într-o zonă înconjurată de mult verde și cer senin. Decorul nunții a povestit despre simplitate prin flori naturale, elemente din lemn combinate cu lumânări în nuanțe de verde crud, nuante de crem, bej, alb, completate de tonuri calde de mov.
Masa de prezidiu a fost simplă, imbracată într-o ghirlandă de verdeață, accesorizată cu rodii și alte accesorii, toate acestea acompaniate de atmosfera intimă redată de lumânările aprinse. Pentu masa invitatilor au optat pentru un decor simplu din flori naturale, accesorizat cu un felinar și lumanari din ceară alba. Pentru a evidenția masa invitaților am ales să o accesorizăm cu un șervet textil de culoare verde și alb, alături de un mesaj de mulțumire pentru fiecare invitat în parte.
Cu mare drag și cu același entuziasm, am creat și un colț de relaxare, undeva în exteriorul locației. Ne-am jucat cu iederă, lumânări, mușchi vegetal.
Nici nu mai știm câte ore am muncit pentru că rezultat final i-a făcut să zâmbească și mai frumos.
Să mai zicem de faptul că a doua zi ne-au sunat și ne-au ajutat la strânsul decorului? Zicem și asta! Și-am împărțit și-o Cola rece în timp ce eram cocoțați pe scaune să demontăm arcada 😊

Dragilor, vă mulțumesc și imi doresc să aveți parte în viață de tot ceea ce ați reușit să îmi transmiteți și mie: căldură, înțelegere și multă iubire!

Cu drag și fiori,
Andreea

Bogdan & Alexandra
08 septembrie 2019
Cort Măgura Verde

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *