Gala Premiilor FSC Ediția XX, o poveste inspirată din albastrul cerului și a mării

de | mai 24, 2023 | Evenimente | 0 comentarii

Joi, 18 Mai, a avut loc Gala Premiilor Comunității Băcăuane Ediția XX organizată de Fundația de Sprijin Comunitar, Bacău (F.S.C.), una dintre cele mai mari si mai bine organizate O.N/G.-uri din România, ce își desfășoară activitatea într-o zonă cu mari probleme sociale, regiunea estică a Județului Bacău. 

Atelierul Firfior a fost prezent pentru a doua oară consecutiv în calitate de colaborator, susținător și partener deoarece ne place să ne implicăm acolo unde simțim că ne regăsim, în proiecte conduse de oameni cu valori comune, care aduc un aport considerabil comunității băcăuane.

Atunci când am primit propunerea de a fi alături de Fundația de Sprijin Comunitar în ceea ce privește decorul pentru sala de evenimente, ne-am gândit să abordăm diferit implicarea noastră și am organizat împreună un atelier de creație florală, coordonând întregul concept care a susținut tema acestui an – Pace, Armonie, Echilibru.

Ne-am inspirat din albastrul cerului și am lucrat alături de voluntarii FSC cu flori uscate, nisip, pietre, scoici, pregătind împreună aranjamentele florale care s-au regăsit pe mesele invitaților. Au fost două zile pline de energie pozitivă și bucurie – am cunoscut copii tineri, frumoși și curioși, motiv pentru care cele două zile petrecute împreună au fost un soi de terapie.

După o zi de lucru în atelierul Activ Mozaic, am ajuns la una dintre cele mai frumoase săli de evenimente din Bacău, Caprice Events și am montat toate aranjamentele florale, servetele textile, răvașele pregatite pentru invitații galei și ne-am asigurat de faptul că toate sunt aranjate conform schiței.

Tonurile de albastru pe care le-am ales în decor au completat griul și albul din sală, combinația dintre cele două oferind o stare de calm si relaxare, reușind astfel să respectăm tema galei și să creăm o atmosferă de eleganță, simplitate și armonie cromatică.

A fost o experiență frumoasă și abia așteptăm să ne revedem cu noi proiecte și idei, ne-am lipit sufletul de cei de la fundație pentru că aici am întâlnit o mână de oameni buni, calzi și dornici de a crea drumuri pentru oamenii care își caută calea.

Cu drag de oameni și frumos,

Andreea

0 Comentarii