Te așteptăm și pe Superflori.ro

de | apr. 27, 2023 | Flori online | 0 comentarii

Începând cu luna noiembrie 2022, Atelierul de flori Firfior a devenit primul partener Superflori.ro – acesta fiind singurul loc de unde poți comanda online aranjamentele și buchetele noastre florale.

Ce este Superflori?

SUPERFLORI este un marketplace destinat în exclusivitate florăriilor, o platformă online unde florăriile locale independente din întreaga țară iși expun buchetele și aranjamentele florale, având ocazia să fie vizibile viitorilor clienți.

Dar ce am ales să colaborăm cu platforma Superflori?

Pentru că, înainte de a cunoaște platforma și mecanismul impecabil de funcționare al acesteia, am cunoscut omul din spatele ei și valorile după care acesta a ales să o dezvolte.

Ne-a convins transparența, implicarea și sprijinul echipei în crearea portofoliului personal prin prezența unui fotograf și promisiunea faptului că toate florăriile prezente își expun buchetele și aranjamentele florale sub nume propriu.

Transparența Superflori

  • Toate comenzile sunt procesate, construite și livrate de Firfior – Superflori fiind doar interfața de legătură dintre client și florărie
  • Toate buchetele și aranjamentele florale sunt gândite și construite de floriștii noștri iar ceea ce va primi clientul este exact ceea ce vezi în fotografie, nu există imagini generice care nu au nicio legătura cu florile pe care destinatarul primește
  • Întreg procesul de comandă și livrare este gestionat de Atelierul de flori Firfior.

Implicarea și sprijinul echipei în crearea portofoliului

  • Beneficiezi de un fotograf profesionist pentru catalogul florăriei proprii de pe SuperFlori
  • Buchetele, aranjamentele florale și cadourile pe care le găsiți pe site sunt realizate de fotograful platformei Superflori și respectă un standard comun de calitate pentru absolut toate florăriile care aleg să se înregistreze în viitor
  • SuperFlori asigură tehnologia împreună cu ușurința de utilizare a platformei astfel încât noi, floriștii, să ne preocupăm doar de ceea ce știm să facem mai bine – buchete și aranjamente florale menite să bucure inimile și privirile destinatarului.

Promisiunea faptului că toate florăriile prezente iși expun buchetele și aranjamentele florale sub nume propriu, ceea ce înseamnă că suntem vizibili în ochii clienților noștri. Considerăm acest beneficiu major, fără a pune în umbră și celelalte aspecte deja menționate.

Hai să vezi ce am pregătit pentru tine pe Superflori

Florile au capacitatea de a vorbi un limbaj special ce atinge simțurile, de aceea am ales să lucrăm cu ele, pentru că pot exprima emoții și vibrații, pentru că putem să transmitem și să primim, pentru că prin flori dăruim.

Stilul nostru floristic este îndreptat către natură, acela în care florile sunt aranjate liber, în armonie cromatică și deseori fără ambalaj. La cerere, îți putem oferi consultanță dacă ai alte dorințe decât cele prezente pe site și răspundem pozitiv provocărilor în materie de design floral, indiferent de ocazia cu care dorești să dăruiești flori.

Buchet de primăvară cu nuanțe de roz și alb

Cu ajutorul buchetelor și aranjamentelor noastre florale poți celebra ziua de naștere a soției tale, a mamei sau a bunicii, logodna sau pur și simplu o zi oarecare în care vrei să îi transmiți cât de mult o iubești.

Indiferent de alegere, dacă preferi flori în culori pastelate, flori în culori vibrante sau pur și simplu o plantă la ghiveci, pe Superflori Bacău vei găsi acele cadouri florale care să exprime frumusețe, armonie și delicatețe.

Cum poți comanda florile și care sunt beneficiile tale în urma comenzii?

Poți alege din categoria buchetelor sau aranjamentelor florale prezente pe site sau ne poți contacta direct pe pagina noastră, unde vei primi consiliere în funcție de nevoile tale. Atunci când pregătim un buchet de flori, este important pentru noi să știm mai multe detalii despre destinatar și în baza întrebărilor noastre, putem face cele mai potrivite alegeri.

Florile sunt disponibile cu livrare în Bacău și în localitățile limitrofe, cu mențiunea că putem livra pe o rază de 20 km distanță de mun. Bacău.

Livrarea este gratuită pe raza municipiului, fiecarui aranjament floral sau buchet fiindu-I atașat o felicitare gratuită. Pentru comenzile din afara orașului, se percepe o taxă echivalentă cu distanța dus-întors până la adresa destinatarului.

Toate comenzile vor fi livrate de unul din membrii echipei, cu zâmbetul pe buze și cu bucurie. Promitem😊

Îți mulțumesc pentru timp și răbdare.

Andreea, florist principal Firfior

0 Comentarii