Atelierul de Bine. Workshop de terapie florală (Bacău)

de | mai 8, 2023 | Ateliere de creație florală și relaxare | 0 comentarii

Atelierul de Bine. Workshop de terapie florală împletit cu subiecte legate de feminitate, recunoștință și manifestare

Invitat special: Roxana Neculcea – psiholog, autor Frișca – ghidul tău semi-amuzant de dezvoltare personala si spirituală, terapeut Theta Healing și antreprenor.

Atelierul de Bine – Workshop de creație florală este o terapie pentru tine, cea care vrei să iei o pauză de la agitația zilelor curente deoarece este doza perfectă de relaxare și creativitate.

Florile ne ghidează către prezență într-un mod atât de firesc și simplu. Starea de a observa conștient momentul prezent, de a observa ce simte corpul, ce informații primește prin simțuri este o lentilă de claritate în experiența noastră, moment de moment.

De aceea, în acest workshop, înainte de întâlnirea cu florile, te conectezi la inima și resursa ta interioară de creativitate. În acest fel, vei fi pregătită să aprofundezi o experiență de bine în întregimea ta, pe care să o poți reda apoi prin propriile mâini în legătura unică pe care o vei lega cu florile.

În prima parte a workshopului am povestit alături de invitata mea, Roxana, despre energie feminină, recunoștință, manifestare și alte subiecte plăcute nouă iar în cea de-a doua parte am creat un aranjament floral.

Ce am experimentat la acest atelier?

  • Am cunoscut o varietate de flori de primăvară, diferite culori, forme și texturi;
  • Înainte de întâlnirea cu florile, am fost ghidate sa ne deschidem și să ne hrănim, asemenea unei flori, cu o stare de calm și pace interioară și am povestit despre legătura dintre flori și feminitate, recunoștință și o serie de alte subiecte care ne-au făcut să realizăm cât este de important să comunicăm, să ne ascultăm și să ne eliberăm de gândurile care uneori ne fac să ne simțim copleșite;
  • Participantele și-au ales singure florile, după intuiție proprie și au creat un aranjament floral. Au învățat despre flori, culori, au primit sfaturi despre cum să le îngrijească astfel încât să aibe o durată mai lungă de viață, despre cum să își creeze singure un aranjament floral cu florile pe care le primesc sau pe care și le cumpără singure, în viitor.

Locația aleasă de noi a fost Nook Home Studio, un studio apartament, care a răspuns tuturor dorințelor și nevoilor noastre – acelea de a fi într-un loc intim, cosy și primitor care să ne creeze atmosfera perfectă pentru a zăbovi printre flori, Prosecco și zgomote de bucurie.

Vă mulțumesc pentru energie, bucurie și curiozitate. Lăsăm câteva imagini să vorbească de la sine, Enjoy!

Andreea

Locație: Nook Home Studio Apartment | well-curated consumption

lifestyle photo sessions | getting-ready wedding suite | private dinners

www.instagram.com/nookhomestudio

Fotografii: Cosmin Coteanu

https://www.facebook.com/CosminCoteanuu

Design eveniment, flori & props: Andreea Gavriluță

www.instagram.com/andreea_gavriluta

www.instagram.com/firfior.ro

0 Comentarii