Atelier de creație florală pentru copii. Bucuria primăverii

de | mai 24, 2023 | Ateliere de creație florală și relaxare | 0 comentarii

Atelierul de flori pentru copii oferă acestora posibilitatea de a petrece timp de calitate într-o lume frumoasă, cea a florilor.

Prin participarea la atelierele noastre, copiii își exersează creativitatea și își pun imaginația la încercare. Mizăm pe faptul că, un copil, indiferent de cum ajunge să-și exprime ingeniozitatea se va folosi de ea ulterior in viață într-o măsura sau alta. Si cu cât va fi mai creativ, cu atât va ajunge mai aproape de omul care ne dorim să devină.  Vă încurajăm să-i oferiți libertatea de a se murdări și de a experimenta.

În luna Martie am organizat un atelier de flori pentru copii în cadrul căruia am discutat despre:

  • Flori și plante
  • Cum și unde cresc florile – unde am aflat câteva lucruri tare interesante de la ei
  • Cum îngrijim florile si plantele și de ce este important să le avem în preajma noastră
  • Cum facem singuri acasă un aranjament floral din florile pe care le avem la îndemână sau din cele pe care le culegem de pe câmp
  • Care-i treaba cu buretele floral și ce transformări suferă el atunci când intră în contact cu apa
  • Am făcut și un exercițiu de recunoștință, copilașii răspunzând la întrebarea „Ce mă face pe mine fericit?”.

Suntem tare fericiți pentru că, pe lângă joacă si momentele creative create, am reușit să transmitem iubirea noastră pentru flori și să-i învățăm pe cei mici de ce este important să le avem in viețile noastre.

La final, a fost cu bucurie și îmbrățișări. Si cu promisiunea faptului că ne vom revedea la următorul atelier pe care îl vom organiza in aer liber, când copii vor avea posibilitatea să creeze un aranjament floral sustenabil.

Cine sunt eu și ce se întâmplă mai exact la un atelier pentru copii?

Atelier de flori pentru copii

Numele meu este Andreea Gavriluță și în cadrul atelierului de creație florală îmbin cele două mari pasiuni: florile și copiii. Florile îmi transmit emoție iar copiii bucuria firească de a fi, ceea ce mă completează pe plan personal și profesional. În cadrul atelierului, vă punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a crea un aranjament floral și la finele atelierului toți copilașii vor lua acasă ceea ce au lucrat.  

Timpul alocat pentru atelier este în general de 2 ore și se adresează copiilor cu vârsta minimă de 5 ani.

În cadrul atelierului realizăm diverse aranjamente florale (în funcție de sezon, vom alege și tema acestora) și vom învăța denumirile florilor și ale materialelor folosite. Iar la final, toți copii vor lua acasă toate aranjamentele.

Locație: Cafeneaua baby friendly Alint https://www.facebook.com/curcubeu.handcraftedwithlove

0 Comentarii