Cursurile de design floral Filomena Flower School

de | ian. 10, 2020 | Cursuri

Dacă ar fi să îmi amintesc momentele de bucurie dintr-un an ori dintr-o bucată de viață, majoritatea ar avea alături cel puțin o floare. Pentru că ele, florile, au capacitatea de a vorbi un limbaj special ce atinge simțurile. Și poate de aceea am ales să lucrez cu ele. Pentru că pot exprima emoții și vibrații, pentru că pot să transmit și să primesc, pentru că prin flori dăruiesc.

Desigur că partea emoțională mă atrage cel mai mult, dar in mod cert nu trebuie exclusa partea tehnică a unui design floral. Așa că, de la bun început mi-am dorit ca tot ceea ce voi livra clienților mei să fie în primul rând un produs de calitate, iar un produs calitativ nu poate fi astfel fără tehnici corecte, fără cunoșterea principiilor designului floral, fără cunoașterea de la baza a unei compoziției florale sau fără cunoașterea metodelor corecte de păstrare și hidratare a florilor. În acest sens, am ales să mă înscriu la cursurile de design floral Filomena Flower School din Cluj Napoca. Și astfel, am început cea mai frumoasă călătorie în domeniul designului floral. Scriu aceste rânduri după aproape un an de la începerea cursului de bază și astfel realizez cât de recunoascătoare trebuie să-I fiu anului ce tocmai s-a încheiat. Și-mi amintesc și-acum cu zâmbetul pe buze cum mi-am luat copilul în brațe și soțul de mână și-am pornit spre Cluj Napoca într-o zi de martie. De ce copilul și soțul? Pentru că bebe era incă foarte mic și alăptat iar soțul pentru că, evident, fără susținerea lui nu aș fi reușit să îmi indeplinesc un vis. Iată încă un motiv de recunoștință publică! 😊

Alegerea pentru acest curs de bază a venit după multe căutări și vizualizări online dar a fost și un impuls emoțional care m-a îndreptat către Filomena Brisc. Și niciodată nu m-am înșelat atunci când am ales astfel. Dar despre asta voi scrie mai multe în următoarele articole. Acum, las aici doar o mică parte din ceea ce am trăit și experimentat în primul modul al Cursului de bază – Cunostinte de baza ale meseriei. Studiu stiluri decorative, forme si culoare.

0 Comentarii