Abonament Standard FirFior

Câtă bucurie pot să ofere florile!

În culoare și parfum stă energia pe care ne-o oferă și în petalele delicate zâmbetul pe care ni-l dăruiesc! De aceea noi ducem mai departe misiunea de a livra buchetele de bucurie, în orice context.

Vă oferim abonamente prin care să vă asigurați că parfumul și bucuria ajung în viața voastră în fiecare săptămână. Noi ne aprovizionăm și local pentru că susținem și credem în economia locală, alegem cele mai proaspăte flori și le adunăm în buchete pe care ți le livrăm acasă sau la birou.

Vrei un astfel de abonament? Contactează-ne! Noi îți spunem ce flori avem disponibile și care sunt variantele de buchet și tu alegi în funcție de cromatică, preț, preferințe și parfumul preferat!

Și, pentru că iubim florile și ni-s dragi tare oamenii care simt ca si noi, îți dăruim la prima comandă o vază cadou, instrucțiuni de îngriire a florilor și 10% reducere pentru următoarele comenzi (altele decât abonament).

600.00 lei

Abonamente Florale

Vrei să ai flori proaspete la tine acasă sau la birou? Îți livrăm săptămânal un buchet cu flori de sezon. Tu doar spune-ne adresa! Dacă vrei te ținem la curent și cu ofertele speciale! Pentru abonamentul standard, fiecare buchet are………fire și verdeață. Vaza o primești cadou. Dacă vrei un buchet mai elaborat atunci îți personalizăm abonamentul! Iar florile, pentru tinerețea sufletului! Florile și voucherul vor fi livrate împreună. Încercăm pe cât posibil să realizăm buchetele cât mai aproape de cele cu titlu de prezentare, dar în funcție de sezon, ne rezervăm dreptul de a înlocui anumite flori. Respectăm cromatica și valoarea buchetului, iar dacă acest lucru nu este posibil, vei fi contactat pentru a stabili detalii.