Alegerea floristului

Câtă bucurie pot să ofere florile!

În culoare și parfum stă energia pe care ne-o oferă și în petalele delicate zâmbetul pe care ni-l dăruiesc! De aceea noi ducem mai departe misiunea de a livra buchetele de bucurie, în orice context.

Vă oferim abonamente prin care să vă asigurați că parfumul și bucuria ajung în viața voastră în fiecare săptămână. Noi ne aprovizionăm și local pentru că susținem și credem în economia locală, alegem cele mai proaspăte flori și le adunăm în buchete pe care ți le livrăm acasă sau la birou.

Vrei un astfel de abonament? Contactează-ne! Noi îți spunem ce flori avem disponibile și care sunt variantele de buchet și tu alegi în funcție de cromatică, preț, preferințe și parfumul preferat!

Și, pentru că iubim florile și ni-s dragi tare oamenii care simt ca si noi, îți dăruim la prima comandă o vază cadou, instrucțiuni de îngriire a florilor și 10% reducere pentru următoarele comenzi (altele decât abonament).

200.00 lei

Abonamente Florale

Acest produs va fi creat după ochiul și experiența floristului Firfior, folosind în buchet sau aranjament flori proaspete de sezon, disponibile în atelier. Acest lucru înseamnă să vă lăsați pe mâinile noastre creative și să vă dați voie să fiți surprinși. Înainte de livrare, veți primi o fotografie cu produsul final. 

Îndrăznește să crezi în puterea florilor și în energia noastră creativă  😊