The Rusu’s Wedding

de | oct. 24, 2023 | Evenimente | 0 comentarii

Elena & Norbert

29 iulie, 2023

Complex Ancora, Bicaz

The Rusu’s, exact așa cum mirii noștri și-au dorit să se intituleze nunta lor – despre ei vom povesti în acest articol și despre evenimentul lor plin de emoție și lacrimi de bucurie adunate-n colțul ochiului pe care le-am văzut deseori în privirea Elenei.

Pregătirea mirilor, cununia civilă & cununia religioasă

Ziua cea mare a Elenei și a lui Norbert a fost plină de culori aprinse și am fost plăcut surprinși de ce este capabil Complex Ancora să ofere mirilor care aleg să își organizeze nunta aici, în imediata apropiere a orașului Piatra Neamț. Pentru noi, cei care locuim în Bacău a fost adevărată plăcere să lucrăm decorul și florile sub cerul liber, pe malul lacului Izvorul Muntelui, cortul fiind o locație reușită în aer liber.

Nunta a avut loc în toiul verii și cu toate că am avut emoții legate de vreme, în ziua evenimentului am avut parte de o atmosferă extrem de plăcută și călduroasă. Evenimentul a început cu pregătirile mirilor, sub atenta coordonare a wedding plannerului Oana Radu, cea care a organizat impecabil acest eveniment până la cele mai mici detalii. Întrucât locația dispune și de locuri de cazare, organizarea acestor pregătiri a fost foarte ușor de gestionat, avantajul locației fiind acela că se pot organiza toate momentele importante ale unui eveniment în același loc.

Elena a radiat într-o rochie superbă, la care a asortat un buchet diafan de vară din trandafiri de grădină, delphinium albastru deschis și mathiola parfumată. Zona deschisă din fața pensiunii a fost alegerea perfectă pentru organizarea cununiei civile, cea care a oferit o priveliște deosebită invitaților care au participat la această ceremonie, mai ales că mirii au primit invitații în tonuri calde de vioară, acompaniate de Cvartetul Colosseum și de un culoar plin de flori parfumate – hortensii albastre, trandafiri de grădină, mathiola, delphinium, eremurus și lisianthus.

Am încheiat acest culoar de flori cu o instalație florală superbă, care a fost accesoriul perfect pentru momentul în care aceștia au zis da, moment încheiat de artificiile colorate care au răsărit pe cerul senin și albastru.

După finalizarea ceremoniei civile, toate aranjamentele florale de la cununia civilă au fost transportate la biserică, oferind și ceremoniei religioase un aer la fel de colorat, fotografiile vorbind de la sine despre frumusețea creată în jurul mirilor și a celor apropiați.

Petrecea, dansul și voia bună

Petrecerea a avut loc în locația Complex Ancora, un cort nou deschis anul acesta, care oferă mirilor posibilitatea de a-și organiza evenimente mari, spațiul fiind extrem de generos iar meniurile sunt diversificate și există și opțiunea de a crea meniul împreună, in funcție de gusturile mirilor.

Noi am ales să creăm designul floral folosindu-ne de logistica și recuzita disponibilă în locație – suporți cu felinare, leagănul care a fost utilizat pe post de photocorner, masa de prezidiu și recepția. Mirii și-au dorit aranjamente florale compacte, lucrate la baza mesei iar cromatica a fost de asemenea păstrată și în interiorul sălii.

Mulțumim tuturor colaboratorilor care creat magie pentru ca acest eveniment să se desfășoare impecabil:

Fotografiile au fost realizate de Foto Dumbrava

Wedding planner: Oana Radu

Concept, design floral & a Firfior și Floritoria

Locație: Complex Ancora

Cvartet: Cvartetul Colosseum

Cu drag de oameni și frumos,

Andreea

0 Comentarii