FirFior

Ateliere florale

pentru copii

Atelierul de flori pentru copii

Atelierul de flori pentru copii oferă acestora posibilitatea de a petrece timp de calitate într-o lume frumoasă, cea a florilor. Prin participarea la atelierele noastre își exersează creativitatea și iși pun imaginația la încercare. Mizăm pe faptul că, un copil, indiferent de cum ajunge să-și exprime creativitatea, se va folosi de ea ulterior in viață într-o măsura sau alta. Si cu cât va fi mai creativ, cu atat va ajunge mai aproape de omul care ne dorim să devină.  Vă încurajăm să-i oferiți libertatea de a se murdări și de a experimenta 😊

Cine sunt și ce se întâmplă mai exact la un atelier pentru copii?

Numele meu este Andreea Gavriluță și în cadrul atelierului de creație florală îmbin cele două mari pasiuni: florile și copii. Florile îmi transmit emoție iar copiii bucuria firească de a fi, ceea ce mă completează pe plan personal și profesional. În cadrul atelierului, vă punem la dispoziție toate materialele necesare pentru a crea un aranjament floral și la finele atelierului toți copii vor lua acasă ceea ce au lucrat.  Acesta se adresează copiilor care iubesc florile sau care vor să afle mai multe despre lumea lor, care își doresc să socializeze cu alți copii sau care, pur și simplu vor să petreacă un timp de calitate.

Timpul alocat este în general de 2 ore, timp în care vom realiza diverse aranjamente florale (în funcție de sezon, vom alege și tema acestora) și vom învăța denumirile florilor și ale materialelor folosite. Iar la final, toți copii vor lua acasă toate aranjamentele.

Programul atelierelor noastre îl găsiți mai jos, urmând ca, pentru fiecare sezon în parte să anunțăm și detaliile necesare:

  • Martie: Atelier floral pentru ziua mamei
  • Aprilie: Atelier floral de Iepuraș
  • Iunie: Atelier floral de Ziua Copilului

  • Iulie: Atelier floral în aer liber
  • Septembrie: Atelier floral de toamnă
  • Decembrie: Atelier floral de Crăciun

Atelier floral

în imagini